شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

تشکر رئیس جمهور از خدمت رسانی شایسته به زائران اربعین حسینی

تشکر رئیس جمهور از خدمت رسانی شایسته به زائران اربعین حسینی رئیس جمهور، از مردم و مسئولان به خاطر برگزاری مراسم میلیونی اربعین توام با امنیت و با خدمت رسانی مطلوب از حیث تامین غذا، بهداشت و حمل و نقل مناسب تشکر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۳ - ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 20
کد خبر: ۲۵۴۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن روحانی در جلسه عصر امروز هیئت وزیران اظهارداشت: امسال چهارده برابر دولت های قبل، زائر برای شرکت در مراسم اربعین حضور پیدا کرد.

 

وی ادامه داد: همچنانکه دولت به حذف روادید کمک نمود، تلاش خواهد کرد زمینه تسهیل بیشتر زیارت اربعین را در سال های آتی فراهم کند.

 

هم‌چنین، وزیر کشور و رئیس ستاد اربعین کشور، گزارشی درخصوص عملکرد دستگاه های اجرایی در برگزاری مراسم اربعین به دولت ارائه داد.

 

به گفته عبدالرضا رحمانی فضلی، همه دستگاه ها به طور هماهنگ و جهادی در این زمینه عمل کردند، مدیریت و هدایت بیش از سه و نیم میلیون نفر ایرانی و غیر ایرانی برای تشرف به کربلای معلی و راهپیمایی عظیم اربعین به یک کشور خارجی، پدیده بزرگی بود.

 

 اصلاح مصوبه اختصاص تسهیلات به شرکت خدمات حمایتی کشاورزی

هیئت وزیران در ادامه، به منظور تأمین نظر هیئت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین مجلس شورای اسلامی، تصویب نامه اختصاص تسهیلات به شرکت خدمات حمایتی کشاورزی برای تهیه و تدارک نهاده‌های کشاورزی را اصلاح کرد.

 

بر اساس این تصمیم، سازمان برنامه و بودجه کشور بازپرداخت اصل و فرع مبلغ چهار هزار میلیارد ریال تسهیلات اعطایی به شرکت فوق به منظور تهیه و تدارک نهاده های کشاورزی و تأمین کود مورد نیاز بخش کشاورزی را از محل اعتبارات مصوب مربوط تضمین می ‌نماید.

 

 بهره گیری از مشارکت عمومی – خصوصی به منظور توسعه و تکمیل سامانه‌های مربوط به قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز

هم‌چنین، هیئت دولت به منظور توسعه و تکمیل سامانه‌های مربوط به قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اصلاح آیین‌نامه اجرایی بندهایی از این قانون موافقت کرد.

 

براساس تصمیم دولت، هزینه سامانه­ های موضوع قانون و آیین‌نامه­ های اجرایی آن از طریق درج ردیف اعتباری در قانون بودجه سالانه تأمین می­ شود و افزون بر این، دستگاه های اجرایی می ­توانند به منظور تسریع در توسعه و تکمیل سامانه ­های موضوع قانون و آیین‌نامه­ های اجرایی آن، با استفاده از روش­ هایی  از جمله مشارکت عمومی – خصوصی و مزایده خدمات ارزش ­افزوده سامانه ­های مذکور، طبق قوانین و مقررات مربوطه اقدام نمایند.

 

افزون بر این، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی می ­تواند براساس قانون تعیین تعرفه ­های خدمات مرکز توسعه تجارت الکترونیکی اقدام نماید.

 

هم‌چنین، ارائه خدمات دستگاه های اجرایی به یکدیگر، از شمول این ماده خارج و بدون دریافت هزینه خواهد بود.

 

 تعیین نماینده و اعلام نظر دولت درخصوص تعدادی از طرح ‌های نمایندگان مجلس شورای اسلامی

دولت در ادامه، ضمن اعلام نظر در خصوص تعدادی از طرح‌های نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان خود را برای پیگیری این موضوعات تعیین کرد.

 

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار